Vores tag behøver absolut tilbundsgående algebehandling

Jeg vurderer, at ganske mange der bor i parcelmus oplever problematikken ved alger. Kæresten og jeg indbefattet. Så nu må tagdækket have 1 dybdegående algebehandling (http://alge-stop.dk/algebehandling/). Vi skønnede slet ikke, at grønalger var dårligt , indtil min kones kollega forklarede mig, at grønalger ligger netop som et styk svamp på tagbelægningen og adsorberer fugtighed. Fugten går med tiden ind i tagbeklædningen og jeg og konen kan opleve skidt luftfugtighed og sprængninger i frosten. Og at ende med beskadiget tagbeklædningen fordi jeg og fruen ikke magtede behandle algerne, det er sgu lidt for dumt. Til foråret når det er plusgrader, går jeg straks i gang med algebehandling på teglstenene. Vi er sørme uenige, om vi to har evner til at fikse sliddet på egen hånd. Jeg har set på flere fora med debat, at mange tvivler på, hvordan de helst skal gøre arbejdet, – deltagerne debatterer, fordele og ulemper ved at rense tagbelægningen ved hjælp af tøsernes store vandpistoler. Deres snak er simpelthen for useriøst. Godt nok har undertegnede absolut andet jeg hellere vil spendere mine klejner på, men vi gider ikke, hvis det skal tage mange dage. Desuden er jeg nu ikke begejstret for planen om at være husets tag og smøre tagdækket ind i sej sæbebehandling – jeg ved ikke hvilken rengøring man gør brug af ang. algebehandling. Jeg og fruen anslår, det er en ting der nok skal betale sig at lægge ud til en prof. algebehandling. I overmorgen må undertegnede ringe efter et par kompetente intro-tilud og herefter påbegynde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.