Vores almen højskole kan forandre din selvopfattelse i al fremtid

En del unge mennesker får svært ved at beslutte, hvad de skal tage sig til bagefter 9. klasse. Hvilken linie, de skal vælge, skal de gives i nogle tilfælde tid til at udforske, eller også er de ikke tilstrækkeligt forberedt til gymnasiet. Et højskoleophold kan blive den mest effektive mulighed for at få tid hjemmefra til også at modnes og samtidig undersøge store & små interesser, hvad enten det er i kor, design eller idræt.

Oveni at en masse unge således som noget nyt skal flytte væk fra hjemmet, skaber et højskoleophold oplevelser & bekendtskaber som varer hele dit liv. En ting, der giver dem perspektiv & modenhed, betragtes opholdet som.

Uafhængig af typen af linie du beslutter dig for på vores højskole, er der faktisk hver gang instrumentale stunder med i skemaet, fordi vores musisk almen højskole har stor kærlighed til det musiske. Mulighed for at anvende vores musikrum efter undervisningen er her desforuden, noget flere af eleverne har meget stor nytte af. Denne højskole er oveni sædvanlige højskole kurser også en teater højskole, i hvilken eleverne hvert år arrangerer et stort teaterstykke. Kompetencer med hensyn til skuespil samt scenedesign får man udviklet gennem opsætningsprocessen. Et til fag, denne almen højskole lægger stor vægt på, er kreativitet. Masser af forskellige typer af kunst & design, for eksempel billedkunst, lerfigurer, fotografering & smykkedesign, kan vi tilbyde. Begrænsninger kan intet andet end forestillingsevnen sætte.

Sportslig udvikling er desforuden af anselig vigtighed på denne højskole, i tillæg til kunsterisk samt musisk læring. Alting fra boldspil til svømmetræning & yoga undervises hos os, og en masse friluftsaktiviteter, der desuden skaber holdfølelse plus styrke.

Holdfølelse, styrke plus selvstændighed: ligegyldigt hvilken linie, du er interesseret i, findes her specielle værdier, vi hver gang vil sikre dig, at dette højskoleophold kan forære dig. Og ikke mindt signifikante oplevelser med vores rejserne, vi arrangerer på højskolen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.