Vi skal have erotik tilbage i parforholdet

Min fyr og mig kunne godt tænke os at få erotik ind i vores parforhold, så vi har set os om i en butik med sexlegetøj sammen og erhvervet noget forskelligt legetøj, eksempelvis en ny dildo, der kan være en hjælp til at få vores gode sexliv igen. Ikke ret tit har vi sex, og idet vi endelig har, så er det lidt kedeligt, så nu forsøger vi at anvende sexlegetøj for at få sexlysten igen. Det sexlegetøj, som vi var i besiddelse af i forvejen, var kun en dildo, som ikke fungerede længere. Min fyr har haft ganske travlt på arbejdet, så sexlivet er ikke det samme mere, trods at han egentlig elsker erotik. Han har faktisk altid, så vidt jeg husker, været begejstret for forspil, og han nyder at se mig stimulere mig selv ved brug af en dildo, idet vi er ved at gå i gang med at have sex sammen.

Vi var inde i butikken med sexlegetøj plus anden erotik den anden dag, og der erhvervede vi os en masse varierende ting og sager. Vi spenderede penge på noget til mig, som bl.a. en dildo, & ting til ham, samt noget, vi begge to kommer til at nyde. Det var rimelig frækt at se på sexlegetøj sammen med min kæreste, og vi fik faktisk helt lyst til at tage hjem for at have sex med det samme.

Vil I vide noget? Det var præcis det, vi gjorde!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.