Vi kender ik til sandblæsning – HVa skal jeg sige??

Vi har absolut ingen moneter, men tilfældigvis behøver vores dyt til en kvalitets slibning. Når den slibning er overstået skal bilen males. Og på det punkt er vi sørme ik’ helt enige om kuløren. Må det blive den klassiske sort eller sølv, eller hvad med et styks mere sjov orange eller rød. Farvevalget vil vi diskutere mens vi opnår introtilbud på sandblæsning. Så kan kæresten og jeg anse, hvem af os der vinder den debat.

Undertegnedes bror Patrik spørger, om vi har tænkt over, om det kunne være oplagt at udføre øsens slibning selv, af den årsag, at vi ik har speciel mange penge. Jeg og kæresten har googlet en kende for at få tips i forbindelse med at udføre sandblæsning og glasblæsning på egen hånd, men jeg har ik’ rigtig evnen eller modet for at begynde på at gøre det selv. Jeg er bestemt ikke vejens store håndværker. Og på 1 af websiderne der skriver hjælp til at gøre sandblæsning på egen hånd, stod der, at du næsten kan at fræse familiedytten ud af facon, ligesom at blæsnuningen snavser virkelig voldsomt. Og jo, jeg kunne lige forestille mig, at det ender galt, hvis undertegnede forsøger mig med en gør det selv glasblæsning. Så må jeg nærmere betale for et stk faglært slibning.

Kæresten og jeg forstår overhovedet ikke, hvad en slibning ka gøre, og forstår heller ik, hvad der adskiller sandblæsning og glasblæsning!! Undertegnede forstod på den her webside, at glasblæsning virker som en afsart sandblæsning, og at glasblæsning er en slibning som bliver udført med brug af små glasperler i . Modsat sandblæsning er glasblæsning ikke så slibende men i stedet udglatte det ydre . Når jeg hører det bliver undertegnede i tvivl, om hvorvidt sådan en glasblæsning i virkeligheden er det klogeste.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.