Vha nogle pallerammer bliver du i stand til at bygge bede i mange højder

Såfremt man benytter pallerammer til køkkenhave er en af de store fordele, at de kan placeres holdbart på hinanden, hvilket giver det resultat, at dit blomsterbed faktisk kan bygges i netop den højde, du har behov for. En udholdelig arbejdshøjde, holder blomsterne væk fra forurenet muld, & forhøjer jordens temperatur ved blomsterne, udmunder det i. Traditionelt bliver pallerammer måske ikke noget, de fleste ville sætte i forbindelse med haven, men de forekommer sig i realiteten utrolig praktiske! Dog skal man tænke på, at pallerammer sædvanligvis bliver produceret af temmelig dårligt og ubehandlet træværk, hvorfor de ej må hvile på jorden. Man kan evt. afskærme indersiden med plastik.

Jeg synes selv, at pallerammer har en meget perfekt bredde til mellemstore køkkenhaver indeholdende lyng plus krydderurter, men størstedelen føler nok, at rammerne er for lille en størrelse. Hvis man angrer, at man fik opført et højbed ud af dem, er det heldigt nok ikke de store lønninger, der gik tabt, da pallerammer heldigt nok er billige. Til bedre at være i stand til at balancere varer på paller benyttes pallerammer sædvanligvis, og pallerammerne bliver problemfrie lige at skille ad, dersom rammerne ej bruges. At rammerne har en funktionel længe er en anden praktisk ting ved at bruge pallerammer til at være bede. Det mest optimale råd er evt., at man bare bør kaste sig ud i det.

Kunne du tænke dig at bygge flotte urtehaver, på grund af, at du er i besiddelse af en have? Nøjagtigt på hvilken måde, disse højbede kan bygges, bliver det nok problematisk for dig at gøre dig klart i den situation. Pallerammer er et billigt svar, jeg kan give.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.