Vedr. kræsne hunde, hundegodbidder til hundetræning, hvalpefoder og hundefoder

Familien planlægger at få os en lille hund så ud over at holde styr på en hundekurv, tyggeben og hvaffor steder vi kan tilmelde os ledig plads på hvalpetræning, så ska’ vi også ha’ styr på hvalpefoder og hundegodbidder. De her opdrættere anvender de noget særligt hundefoder. Men vi er jo ikke fungerende som erhverv, hvorfor vi skal finde et sted med noget godt hvalpefoder og sådan nogle lækre og velsmagende hundegodbidder. Og vi foretrækker levering direkte til døren.

Der er en hjemmeside med hundefoder, hundegodbidder og også hvalpefoder, hvor det er muligt at begynde med sådan nogle beskedne prøveposer. Det er sgu smart. Bedstevenindens glade hund gider ikke uden videre sætte tænderne i alt hundegodbidder og hundefoder. Og hun ejer, faktisk en flatcoatet retriever, som at der jo skulle elsker mad, men Rose-Amalie købte flere brands hundegodbidder og hundefoder inden veninden fik prøvet noget hundefoder, som vapsen ikke blev træt af.

Umiddelbart vil jeg helst at finde mit hvalpefoder i en webbutik og vælge et firma, som såvel sælger hundefoder til vores hund når den bliver større, hundegodbidder og hvalpefoder. Så kan jeg og familien handle ved det samme sted uden at tænke mere over det.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.