Utestede princip for den næste firmagave, mine favorit bløde karameller og bornholmske karameller

På min arbejdsplads eksperimenterer vi medarbejdere med en anden indgangsvinkel her til jul når det kommer til firmagave , karamelleriet.myshopify.com/collections/gaveaesker, . Fra tid til anden får vi et stk indbyrdes firmagave med indhold af godbidder fra Torvehallerne eller en ting fundet i Illum. Men som eksperiment tester vi, at vi kolleger skal købe firmagave til hver især en kollega.

I morges trak jeg så en sød kollega, som spiser mange sukrede sliksager & bløde karameller , karamelleriet.myshopify.com/collections/karameller, . Så jeg gennemtænker, at undertegnede i firmagave forærer kollegaen de populære bornholmske karameller , karamelleriet.myshopify.com/products/chokoladekarameller, . Deres bløde karameller smagte jeg i København N og jeg tænker, de karameller er en rigtig god firmagave.

De bornholmske karameller tilbydes i smarte kasser. Der bliver både solgt bløde karameller samt hårdere og flere smage. Undertegnede forudaner egentligt ikk om min kollega bedst kan lide bornholmske karameller i moderne variationer eller bare bløde karameller der smager af vanilje eller flødesmag. Mor her kunne f.eks medbringe nogle bløde karameller med smag af sød lakrids eller passionsfrugt på jobbet og give Bjørk og andre kolleger at smage. Og straks følge, hvordan hun svarer.

Det må siges at være et styks firmagave undertegnede gerne ville score mig personligt. Sådan nogle appetitlige bornholmske karameller i flot æske fyldt med bløde karameller og lækre godbidder med bær eller lakrids.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.