Undertegnede har søgt efter gynækolog klinik Middelfart

Gynækolog klinik Middelfart

Undertegnede er flyttet til Fyn og skal derfor skifte til ny speciallæge. Jeg skal have en speciallæge klinik ved omegnen af Middelfart og har derfor søgt på internettet efter ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart”. Der er dukket flere væsentlige steder op i min eftersøgning, og jeg har samtidig søgt efter klinik i telefonbogen, hvor jeg blandt andet er faldet over Niels Lunde Fyn og nogle andre speciallæger i gynækologi med klinik i mit nærområde.

Jeg googler på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at undersøge, om jeg også kan vælge et styk dygtig gynækolog klinik til bedsteveninden. Karoline har sidste år haft tegn på celleforandringer og fik derfor foretaget et keglesnit, som tog lidt hård på hende. Hun er ret nervøs for hvis hun skal gennemføre det en gang til, og ønsker hermed at blive tjekket jævnligt ved en speciallægeklinik. Og hun lever ligesom mig her nær Middelfart. Så hvis jeg finder en god speciallæge klinik Middelfart vil vi begge 2 benytte stedet. valget falder på Niels Lunde Middelbart praxisen eller et en anden gynækologisk klinik i lokalområdet, som vi har fundet frem til. Vores beslutning bliver nok bygget på en ringen rundt og en del sammenhold af deres tilbud og sådan noget som telefontider, og hvornår de har åbent.

Jeg vil selv gerne være tilknyttet en dygtig og god gynækolog klinik Middelfart, idet jeg har lidt problemer ved menopausen og har slemme varmefornemmelser, så det inderste lag tøj ofte er gennemblødt. Det ønsker jeg at have en speciallæge som for eksempel Niels Lunde Fyn eller i den dur til at se nærmere på. Måske kan jeg kan få en god behandling, så jeg kan undgå det ubehag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.