Uddyb dit største talent benyttende en efterskole folkemusik

Besidder du en interesse for folkemusik, der er så stor, at du tænker, at du ikke kan finde nok tid til folkemusikken i dagligdagen? At være i et orkester med unge af samme årgang, som virker lige så dygtige samt passionsfyldte som dig selv, drømmer du måske om? Så burde du vælge at tilmelde dig til en efterskole jazz, i hvilken du træffer dygtige unge fra hele Danmark samt modtager undervisning af konservatorieuddannede & engagerede undervisere. Samspil med andre musikere, ligegyldigt hvilken slags stilart, du elsker, har du mulighed for på en efterskole folkmusic (www.orkesterefterskolen.dk/acoustic%20impro), udover fokuseret soloundervisning i dit eget musikinstrument. Såfremt man er fra en lille by kan det være vanskeligt at opsøge andre teenagere som besidder en lignende musiksmag, dog på en efterskole folkmusic vil du være fuldstændig sikker på, at der er flere, som har samme interesse.

Således at du kan blive forberedt til niende eller 10. klasses prøve i fx dansk, historie samt biologi, lægger vores efterskole jazz stor vægt på de boglige fag samtidig med undervisning i musik. Efterfølgende et ophold på efterskole folkmusic bør du som resultat af dette ubekymret fortsætte til gymnasiet, eller en hvilken som helst anden uddannelse.

Endelig får du erfaring med at bo sammen med flere teenagere, & du gives chancen for at danne tætte kammeratskaber, som vil vare resten af dit liv. Vær et mere modent medmenneske plus en dygtigere musiker – søg ind på en efterskole folkmusic.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.