Ud med tobakken her i murermestervillaen og nu er han startet på at anvende e-cigarett vätska kaldet five pawns e cigg vätska

Jeg har i mange måneder dalret rundt og spurgt til ham derhjemme om, om han ikke ku’ holde op med tobakken. Ham kæresten har prøvet ganske mange omgange, meeen rygestop er problemfyldt for manden. I de her dage har vi fundet et styks overenskomst: cigaretter med damp med brug af såkaldt e cigg vätska , http://www.e-bloss.se/e-juice/e-cigg-vatska-blanda-selv/, fra nogle der hedder five pawns , http://www.e-bloss.se/e-juice/e-vatska-five-pawns/, . De cigaretter lugter sandelig helt godt.

Så vidt jeg og min kæreste ved skulle de elektroniske cigaretter vær’ bedre for sundheden & endvidere så oser vores hjem ik mer’ af tobak. Mandens e-cigarett vätska af mærket five pawns fås med en hel masse dufte og smage af f. eksempel chokolade. Det duftindtryk værdsætter jeg. Trods det faktum at kæresten mest røg udendøre eller ud af vinduet, så sad dunsten evig og altid i skægger og tøjet på ham.

Han fik forklaret om five pawns e cigg vätska fra en arbejdskollega. Den væske virker virkelig anvendeligt, i det min kæreste vidst kan selv regulere hvor meget nikotin han ønsker når man anvender den slags e-cigarett vätska fra five pawns. I modsætning til e cigg vätska vil det vel være svært at styre ved brug af nikotinplastre. På samme tid har han ved røgstop efterlyst fornemmelsen ved at have den fysiske cigaret. Med five pawns e cigg vätska kan ham kæresten selv regulere det med indholdsstoffer, styrken af nikotin og smage, og ved brug af five pawns slipper han vidst en hel del af tobakkens sundhedsskadelige partikler. Cool med e-cigarett vätska, idet moi ønsker jo at have mn kæreste ved godt helbred så lang tid som overhovedet muligt.

Dermed har jeg den lille uvane med mine bland-selv godter fra nede på hjørnet plus på samme tid har han sin uvane med e cigg vätska. De forskellige uvaner går vi og fniser vildt meget omkring.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.