Trampoliner i varierende størrelser

Jeg har for nylig spenderet penge på en havetrampolin til min datter, eftersom at hun havde fødselsdag. Min datter går til gymnastik og har i flere måneder gerne villet have en trampolin, og pga. at hun ønskede sig den så meget, erhvervede jeg den til hende som fødselsdagsgave. Jeg gør alting for at glæde min datter!

Masser af varierende trampoliner kunne jeg få, og jeg erhvervede den største størrelse havetrampolin, som der var, så min datter har plads til at øve spring på trampolinen. En havetrampolin, som den jeg valgte, er ganske dyr, men jeg har sparet op til min datters fødselsdagsgave i nogle måneder, så jeg havde råd til den. Det kostede dog ekstra at få en trampolin med net omkring, men det gjorde jeg da gerne, således at hun ikke kommer til at falde ned og slå sig. Det er tankeløst at vælge trampoliner, der ej ejer et sikkerhedsnet, til særligt yngre børn, mener jeg. Ganske henrykt for sin nye havetrampolin er min datter. Faktisk hopper hun plus øver sine spring på den alle dage. Derforuden har hun haft besøg af talrige venner, der har hoppet på den, og de har det virkelig sjovt, idet de hopper sammen. Jeg synes helt bestemt, at trampolinen har været alle pengene værd, og jeg kan godt anbefale den til andre forældre, som har børn, der godt kunne tænke sig en havetrampolin i fødselsdagsgave.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.