Totalt smadret front på iphone – nu må jeg score undertegnede skærmbeskyttelse i panserglas til iphone

Ej så udspillede modgangen en gang til. Sys plus moi måtte altså sende et stk selfie i buslinje 150s på vej hjem fra brætspilshygge hos Mike, & ud af hånden mister jeg selvfølgelig telefonen (som ikke havde skærmbeskyttelse skabt i panzerglass). Og klodsmajoren her dropper jeg den ikk kun. Nej telefonen op & frontglasset var selvfølgelig knust, fordi min iPhone ik’ var med skærmbeskyttelse. Var I klar over, at man bare kan få heftigt skærmbeskyttelse af panzerglass/panserglas til iphone? PS how staver jeg til panzerglass/panserglas iphone? Sådan noget vidste undertegnede ik, at man kunne, meeen undertegnede har allerede bestilt skærmbeskyttelse af panserglas til iphone – Telefonen ankommer med pakkeposten om fire dage.

Jeg kunne sandsynligvis google en smule på muligheden for at genoprette telefon, men lille jeg vil i stedet erhverve et styk splinterny panserglas iphone, da den sidste undertegnede besad var alligevel en iphone 3 (der ikke havde skærmbeskyttelse). Derfor vil et stk splinterny iphone samt panserglas til iphone nok være en ganske god pengeinvestering, især pga jeg lige straks flytter til Stockholm og studere hvor jeg helst vil være med i det sociale derhjemme med min nye iPhone nu med panzerglass skærmbeskyttelse.

Cool mig fandt og købte iphone på en webpage der sælger professionelt pazerglass der giver skærmbeskyttelse. Lille mig vidste overhovedet ikk, at du kan skaffe panserglas til iphone. Det skulle være absolut usynligt og fint & tillige ka’ den slags skærmbeskyttelse i panzerglass gøre, hvordan man helt ubekymret kan have iphonen med diverse værktøj eller nøgler uden irriterende cover til at beskytte.

Derfor er jeg meget jubelbegejstret for den bestilling af skærmbeskyttelse af panzerglass/panserglas iphone mobil.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.