Talrige kontorassistenter taler om de brugbare frankeringsmaskiner, & nu vil jeg følge i deres fodspor…

Det er sikkert og vist, at det efterfølgende tekststykke ikke kommer til at optage Jer synderligt! Der kommer lige nu, hvad nogen absolut vil betegne som et ekstremt ikke-spændende blogindlæg vedrørende frankeringsmaskiner , http://danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner/, ! Men det forholder sig altså sådan, at mine kollegaer & jeg har indset, hvor smart en såkaldt frankeringsmaskine er! & mine ansatte & jeg har nu taget den bestemmelse, at jeg skal investere i en frankeringsmaskine til min gesjæft. For præcis 8 måneder siden opstartede jeg min virksomhed, og firmet har virkelig hurtigt tjent penge ind. Dét har forårsaget, at firmaet i dag udsender fantastisk meget mere post end virksomheden gjorde i starten. Vi har erfaret, at man med bistand fra en frankeringsmaskine har mulighed for at spare fantastisk meget tid. I særdeleshed i mit nystartede firma, hvor vi stadigvæk bare er få kollegaer tilknyttet, vil det være en tjekket idé med en frankeringsmaskine, fordi vi allerede skal løbe stærkt. & så er det jo rigtig skørt at spendere værdifuld tid på at frankere breve! Vi har virkelig meget mere lyst til at spendere tiden på mere værdifulde projekter, & til det formål, køber firmaet en frankeringsmaskine.

Virksomheden kan simpelthen ej beslutte, hvilken frankeringsmaskine, som ville være den kløgtigste mulighed. Jeg har prøvet at danne mig en klarhed over markedet for frankeringsmaskiner, men jeg har absolut ikke bestemt mig for noget. Jeg håber virkelig meget, at I formår at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal købe. Der kan findes både danske & franske forhandlere af frankeringsmaskiner, og jeg formår ik at afgøre, hvorhenne det vil være mest fantastisk at ligge sine penge. Umiddelbart vil jeg preferere en hjemlig forretning, da det i så fald ville være lettere at forklare sig, såfremt jeg vil opleve repareringer. Men på samme tid tror jeg, at de uden landske forhandlere af frankeringsmaskiner koster meget færre moneter end de hjemlige firmaer. Og som allerede nævnt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyligt åbnet forretning, som præcist lige kører rundt. Så af den grund er det vigtigt, at jeg lokaliserer en frankeringsmaskine til en god pris. Men bestemt spiller kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så byd hjertens gerne ind med tip top råd til en temmelig billig & prima frankeringsmaskine…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.