Stilbevidste fandt endelig et styks garage som mig og gemalen synes passer til murermestervillaen: Carporte i træ/træcarporte

Herren og jeg er som I ved rykket i murermestervilla, og derfor mener jeg at det ville være en god ting, at husbonden og mig forkæler bilen og cyklerne en god garage. Det vil blive en af talrige fortræffeligt flotte træcarporte som kan investeres i. er jeg og herren heldigvis samstemmende. Undertegnede har praktisk taget kigget på typer af carporte et stykke tid og fandt i første omgang nogle ganske enkelt abnormt gyselige nogen, som ikke matcher til den nye villa. Men så så jeg dét at gemalen og jeg kan erhverve os carporte i træ, og de træcarporte er bare så fine og naturlige. Damen her vurderer ligefrem at de træcarporte ser prægtige ud.

Næste punkt er at jeg og gemalen bare må opnå enighed omkring kuløren + størrelsen, for carporte i træ er produceret i en hel del former. Min mand overvejer noget neutralt, imens mig på tværs ønsker sig carporte i træ i cool kulører, der vil matche eller optræde i kontrast til det nye hus.

Herren og undertegnede skal ud at vælge varporte i træ fordi jeg oplever, det ikk ikke at have noget overdækning, som jeg kan gøre brug af til at parkere Kildemosen, hvis vejret er frostvejr er enerverende. Samtidig vil Morten har snakket om at han vil få sig en af sådan nogle cool carporte i træ som beskyttelse af vognen selvfølgelig, men tillige til at opbevare tilbehør til bilen, maling og værktøj og mere af den slags.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.