Slikglade mig må igang med at få kompetencer inden for frugtkarameller og bløde flødekarameller

mine opmærksomme bedsteveninder har forstået, hvordan mig med den søde tand er super begejstret for bløde flødekarameller (karamelleriet.com/item/vores-karameller) (karamelleriet.com/karameller) plus frugtkarameller med smag af jordbær, passionsfrugt og hindbær. Til fødselsdagsgave skænkede de mig så et styk dosis velsmagende flødekarameller og et styk kogebog, så jeg personligt får styr på at lave bløde flødekarameller og frugtkarameller.

Jeg tilbereder samme ti til femten retter hver gang og er ikke en stor køkken-mester. Men jeg sætter lidt ideen med at producere frugtkarameller og flødekarameller, så fremt undertegnede blot forsøger og lærer det lidt på rutinen. Så er spørgsmålet, hvor mange frugtkarameller og bløde flødekarameller der må laves så jeg kan lave dem uden opskrift.

Ideen vedrørende hjemmelavede frugtkarameller eller bløde flødekarameller til gaveide ganske fin. Mine venner og veninder påskønner så fremt en eller anden bringer ydelser der er hjemmelavede, og flødekarameller kan størstedelen af folk lide at smage. Derefter tænker jeg at hygge mig med frugtkarameller + mint til mig selv.

Måske ender undertegnede med at lave mine egne frugtkarameller og flødekarameller som hyggegaver retur til mine tøser. En rigtig spas ting. Så kan det være at søde mig får en kogebog så jeg kan lære at lave appetitvækkende sager i fødselsdagsgaver. De kunne godt finde på det.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.