Slibning af Volvoen – valget er mellem glasblæsning el. sandblæsning?

Vores familievogn trænger til en grundig slibning {http://www.gladsaxemetal.dk/slibning}. Vi har researchet en kende på, hvad du må vælge af slibning – og bag efter overvejet differencen ml sandblæsing og glasblæsning {http://www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning}. Undertegnede så på en rådgivnings hjemmeside, at glasblæsning virker som en afsart sandblæsning {http://www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning}, og at glasblæsning, som navnet antyder, er en slibning som bliver praktiseret ved brug af små perler af glas i . I modsætning til en sandblæsning skulle glasblæsning ikke virke hvæssende men derimod ensarte overfladen . Når jeg læser dette kommer undertegnede i tvivl, om et stk glasblæsning egentligt er det bedste.

Min fætter Nik har stilt spørgsmålet, om Jeg og kæresten vil indhente tilbud på professionel den slibning eller om kæresten og jeg planlægger at gøre opgaven selv. Kæresten og jeg har eftersøgt en kende for at få vejledning til gør det selv sandblæsning og glasblæsning, men jeg har sørme ikke rigtig evnen eller modet for at gå i gang med dét arbejde. Hverken kæresten eller jeg er sørme ikke byens solide håndværkstype. Og på en af de bilhjemmesider med hjælp til at fikse sandblæsning på egen hånd, står der, at du nærmest kan at fræse dytten helt ud af facon, ligesom at opgaven sviner utroligt forfærdeligt. Og jo, jeg kunne nemt se, at det bliver resultatet, hvis jeg forsøger mig med en gør det selv glasblæsning. Så må jeg derimod hellere betale for et styks faglært slibning.

Når den slibning er overstået skal jeg og kæresten have nymalet bilen. Og på det punkt er vi ikke overraskende ik’ helt enige om farven. Skal det være en klassisk sølv eller sort, eller måske en mere funky orange eller rød. Farvevalget skal kæresten og jeg overveje i mens vi opnår introtilbud på sandblæsning. Derefter må mig og min kæreste anse, hvem af os der overtager den diskussion.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.