Sejt LED lys

Jeg indehaver en Segway, som jeg synes godt om at trille rundt på inde i Århus. Jeg synes, det er underholdende, og herforuden er der flere fortrin ved det – for eksempel er du ikke nødt til at holde i en kø på vejene, samt træne, som når du kører på cykel. Her forleden dag fandt jeg på at tilbygge min Segway via LED spot. Rigtig sejt kunne det være at få LED spot på Segway’en, af den grund at jeg kunne køre ture, idet det bliver mørkt og oplyse vejene med mit LED lys. Jeg har af den grund set på noget varierende LED lys på nettet, og nogle ganske fede gule LED spot har jeg fundet. En kammerat, der er elektriker, har jeg snakket med, og han vil gerne sætte lys på Segwayen. Tilmed foreslog han, at vi kan sætte et par højtalere på min Segway. Det ville være yderst sejt. Jeg kan ikke vente med at komme ud på aftentur på min Segway med både musik plus LED spot. Jeg har på fornemmelsen, at alle i byen kommer til at misunde mig, idet de kører på cykel el. sidder i lang kø på vejene. Vil du gerne prøve en Segway? Rekommandere den kan jeg helt klart. Det er ganske skægt, og det vil blive endnu mere underholdende med god musik & LED lys!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>