Samtlige tilbud tilbyder nu ualmindelig meget efterskole motion…

Jeg tænker på mit et-årige ophold på efterskole - www.kongenshusefterskole.dk – med fortrinlig glæde. Hver og en efterskoleelev vil derfor foreslå et efterskole ophold til hver og en, som spørger. Jeg tog mig et uovertruffent ophold på efterskole, hvor jeg langt om længe kom ud af min skal. Det er venner, som jeg stadigvæk mødes med, mange gange om året. De er bonkammerater, som jeg ej ville kunne forestille mig at være foruden. Udover nye kammerater fik jeg enddog også meget mere selvværdsfølelse igennem mit efterskole ophold. Dét kan alene forklares ved al den efterskole motion, jeg deltog i! Hver fredag var der for samtlige studerende på skolen tilrettelagt en eller anden bestemt form for efterskole motion, og dét var det bedste, jeg vidste! I de lune formiddage tog det udgangspunkt på skolens sportsareal, & det resulterede i, at efterskoleeleverne samtidig med motions-delen, fik utroligt meget livsbekræftende luft. Min efterskole havde interesse i at kunne offerere en helsebringende efterskole kost og motion - www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html – var der som allereve nævnt også masser af. Alle efterskoleeleverne værdsatte dannelsesrejsen på efterskole på grund af al den efterskole motion, de offerede. Jeg kom i fortrinlig form, og dén har fulgt mig resten af livet. & efterskole opholdet er jeg bestemt taknemmelig for…

Størstedelen af alle teenagere ville elske at tage på efterskole, og det er ej spor mærkværdigt. Specielt, hvis man ej er opslugt af sport, kan efterskole motion blive en forsigtig indføringsfase. Der florerer begribeligvis nok skrøner vedrørende, at efterskole kost og motion hyppigt glemmes, men dét er ik’ sandt. Utallige personer er af den overbevisning, at hver og en efterskole efterstræber det allerbedste for skolens egne. Derfor er forstanderne ofte fantastisk interesseret i at kunne tilbyde både vegetarisk efterskole kost og motion, hvor alle slags mennesker kan være med. Således, min forespørgsel til alle unge derude på internettet er; tag af sted! Vær vild, og spender et år på efterskole, det vil absolut ingen mennesker på ingen måde komme til at beklage! Jeg kender i al fald ik’ nogen, som ej har haft et udbytterigt ophold mens de var af sted…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.