Sælge fladstråledyse, dyser, dyseberegner og fuldkegledyse

Endelig har nyuddannede mig fået mig et fast arbejde på fuldtid. Virksomheden tilbyder dyser, fuldkegledyse, dyseberegner og fladstråledyse til bilvaskerier, producerende virksomheder samt firmaer der kører med filtervask, kassevask eller støvbekæmpelse. Ikke lige undertegnedes kompetencefelt – som I læsere givetvis erindrer så skrev jeg omkring virksomheders kommunikation, da undertegnede uddannede mig til kommunikationsuddannelse på KU. Men et job er et job, jeg har fået humoristiske kolleger og jeg får mulighed for at beskæftige mig med hjemmeside, nyhedsbreve, direct mails & skriv omkring fuldkegledyse, dyseberegner, fladstråledyse og dyser, hvilket undertegnede omgående gør mig mere og mere begreb om.

At jeg sku’ forfatte om dyser, fladstråledyse, dyseberegner og fuldkegledyse, regnede jeg ik’ med i det jeg klarede min uddannelse. Jeg får en stolthed ved kommunikere hos én af landets største tilbydere af fuldkegledyse, dyseberegner, dyser og fladstråledyse & at vide, at kunderne køber nogle ganske gode, solide dyser. den virksomhed er pålidelige, så med mig som ansat skal arbejdspladsens fuldkegledyse, fladstråledyse, dyser og dyseberegner sælges.

Efter seks-syv dage har jeg allerede styr på, hvordan dyser, fuldkegledyse, dyseberegner og fladstråledyse benyttes når det kommer til skylning af diverse emner, vask af transportbånd, bilvask og gasvaskning. Jeg lærer nyt om fladstråledyse, fuldkegledyse, dyseberegner og dyser fra dag til dag og samarbejder godt sammen med mine kolleger samt at virksomheden tilbyder flextid. Så kommunikation vedrørende fladstråledyse, dyseberegner, dyser og fuldkegledyse kan godt blive undertegnedes absolutte drømmejob.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.