Rigtig mange personer skal eventuelt ha’ et høreapparat.

I dag på bloggen ønsker jeg at fortælle om den lidelse, som jeg har været underlagt i adskillige år… Jeg har jo nemlig min læges bevingede ord på, at jeg med alderen har udviklet tinnitus. Jeg har i ti år måtte leve med en konstant susen for ørene! Over en nat udviklede det sig til at være en en vedvarende hyletone i stedet for!! & der blev jeg for allerførste gang ærlig talt skræmt fra vid og sans. Fordi jeg havde fået forklaret nogle troværdige historier om, hvor fantastisk meget ældre mennesker m tinnitus må lide konstant…! Jeg havde fået forklaret, at mennesker m. tinnitus i begyndelsen var tæt på at blive skrupskøre. Og jeg ka’ absolut skrive under på denne beskrivelse af situationen i starten af sygdomsforløbet! I starten var jeg også tæt på at blive syg i hovedet. Men trods alt må jeg dog pege på, at mit sind efterhånden blev bedre. Nu ka jeg have et ret ”normalt” liv til trods for min ret så irriterende tinnitus! Jeg tror, at det egentlig er fordi, man lærer at abstrahere fra sin tinnitus. Det betyder jo ik, at jeg ikke bemærker min tinnitus, men det betyder derimod, at min tinnitus ik længere er det fuldstændig altoverskyggende i mit liv!

Jeg har fået beskrevet af min kæreste, at et høreapparat , http://hearing.siemens.com/no/no/products/hearing-products.html, ofte kan aflaste personer der har tinnitus. Naturligvis blev det pointeret, at det ikke er ALLE patienter m tinnitus, som får glæde af et høreapparat…! Men i mange tilfælde ka’ et høreapparat forbedrer de gener, som tinnitus giver…. Jeg har således lagt mig fast på at prøve det på egen krop… Jeg har derfor ringet til en butik, der ved alt, som der er værd at vide om høreapparater, udviklet til mænd og kvinder med tinnitus. Jeg er kolossalt spændt på at prøve, om et høreapparat virkelig kan hjælpe mig! Jeg har tidligere konsulteret behandlere udenfor sundhedssystemet for at blive klogere på, om de kunne hjælpe mig, men beklageligvis uden nogen som helst forbedringer. Så jeg beder til gud om, at et høreapparat kan afhjælpe mine gener! For hvor ville det dog være super godt, hvis noget så banalt som høreapparater ville kunne gøre mit liv bedre!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.