Plastpaller føles som værende det naturlige redskab til dig, der skal til at transportere ting langt

Dette indlæg kigger både på plastpaller og træemballage {http://www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31} i skikkelse af europaller. Med udgangspunkt i de ombordværende varer såvel som transporteringsmåden, er det jo ikke alle typer af paller, der kan bruges. At europallerne er til stor gavn for naturen, bliver træemballagens tydeligste styrke. Brug af træemballage nedsætter udledningen af CO2 sammenkædet med fragt af gods med helt op til 30 procent, kommer tilmed desuden. Af den grund, at de kan benyttes flere gange, uden at kvaliteten daler, har europallerne nemlig en ovenud høj brugsværdi som genbrugspaller.

Plastpaller anvendes derimod almindeligvis som engangspaller af den årsag, at de ej er så solide som europaller. De besidder desuden det gode, at plastpaller sidestillet med træemballage ikke påvirkes af vejret, da det vil sige, at de under hele transportrejsen har den samme vægt og massefylde, lige meget hvorvidt der er regn eller sol. Af en form for plast, som er hundrede % genanvendeligt, manifaktureres plastpaller simpelthen. Det er herudover ikke nødvendigt, at du tilsidesætter miljøvenlighed, udelukkende fordi du bedst kan lide plastpaller og ikke europaller. På den anden side vejer de meget mindre, og de er derfor det oplagte valg til lufttransport, fordi der her er begrænsninger på den tilladte totalvægt.

Er det europaller eller plastpaller, der egner sig bedst til lige præcis dit dit transportbehov? Den afgørelse er hundrede procent styret af dine præferencer. For folk i transportindustrien, drejer det sig først og fremmest om at gøre transporteringsvilkårene så gode, som de kan blive, så alting på en gang fremskrider så enkelt og går på så lidt tid som overhovedet muligt. Af den årsag er det også ekstremt afgørende at købe de helt rigtige paller, fordi de forskellige former for paller råder over forskellige fortrin.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.