Personlig planlægning – inden for få uger starter jeg på sådan et kursus i personlig planlægning og effektivitet

Mon en af jer har deltaget i et såkaldt kursus i personlig planlægning og effektivitet? I øjeblikket er jeg super travl på grund af mit arbejde, venner, fritidsaktiviteter og bloggen. Måske endvidere en kende for travl. For jeg kan føle at uopmærksomme mig misser mit overblik, glemmer at prioritere hvad for noget jeg burde spendere mine vågne timer på og samtidig dratter i tidsrøvere som Facebook og Instagram. Jeg kender mange, som har oplevet det samme. Jeg havde dog aldrig skænket det en tanke, at kunne gøre noget ved det inden jeg blev fortalt om kursus i personlig planlægning og effektivitet. Den slags et kursus i personlig planlægning virker da til at være en god idé for mig.

Personlig planlægning og effektivitet er ikk en ting, jeg har taget mig tid til. Men det lyder som om, at det er fin tid spenderet på at blive klog på personlig planlægning med mulighed for at være mere effektiv i min hverdag. Sandelig om ikk’ min svigerinde Merethe og undertegnede har scoret os plads på et styks kursus i personlig planlægning og effektivitet. Begge to skal vi mestre at prioritere og se forskel på tidsrøvere og ting, der er vigtige for os. Jeg er overbevist om at det bliver skønt at få styr på personlig planlægning – både i fritiden og ved mit jobi.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.