Ovenpå en begivenhed som kastration kat hos dyrlæge Nordsjællandfår Princess lidt delikat hundefoder

Til alle tider har jeg været sindssygt interesseret i alle former for dyr, hvorfor jeg både ejer kat, en hest og hund. Det er til gengæld ikke alt sammen en dans på roser, fordi der til tider desforuden også kommer ubehagelige udfordringer, som må håndteres – fx sterilisation kat {http://www.dyrgod.dk/om-os/information/sterilisation-kastration-kat}!

I forbindelse med en omgang kastration kat er min Nuser ikke sig selv, & af den årsag skal hun pylres om med velsmagende kattefoder {http://www.dyrgod.dk/om-os/information/hundefoder-og-kattefoder}. Jeg er nemlig af den mening, at det er ekstremt trist, & af den grund ønsker jeg at skænke mine dyr lidt kræs, ovenpå at de har været igennem noget så frygteligt.

Hesten har ligeledes tit sundhedsudfordringer, om end den naturligvis ej oplever sterilisation kat. Den skal for eksempel tit på udflugt til dyrlæge Nordsjælland, & det er den helt sikkert ej glad for!

Dyrlæge Nordsjælland er heldigvis ekstremt kyndig, men af den grund er det fortsat ej sjovt. Efter en tur hos hestedyrlæge Nordsjælland må jeg derfor hver gang af sted og handle lidt appetitlig til dyrene. Det er jo her, hestepraksissen er lokaliseret, men det er også her, der laves kastration kat!

Sådan noget må man imidlertid tage med, såfremt man har kæledyr, og det rører mig ej. Jeg forguder nemlig dyr, og faktisk føler jeg i lige så høj grad, at det er lækkert, når jeg endelig får chancen for at handle en bid ekstraordinært indbydende kattefoder til mine nus. Det gør mig ganske enkelt så lykkelig at være klar over, at de får noget delikat, som de i den grad vil kunne lide! Hvis det bare er en standard tirsdag giver jeg dem selvfølgelig ligeså indbydende foder, men det er trods alt noget helt enestående, at de får en liflig godbid.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.