Omkring at vælge mellem hh simonsen glattejern og ghd fladjern, få sin egen eight hour cream og billig neglelak

Fødselsdagspigen her har fået fortalt om alt hvad jeg ønsker mig i fødselsdagsgave. Jeg håber på billig neglelak, eight hour cream - http://www.cleanskin.dk/collections/elizabeth-arden – og hh simonsen glattejern - http://www.cleanskin.dk/collections/hh-simonsen – eller ghd fladjern - http://www.cleanskin.dk/collections/ghd – . Sådan en neglelak skal ikk absolut være super luksuriøst. Jeg kan godt lide at have et stort udvalg og fjerner tit farverne, så derfor kan det lige så godt bare være noget billig neglelak. Masser af billig neglelak til mig, ja tak.

Undertegnede har i mega lang tid haft et godt øje til eight hour cream. En rest af svigerindens eight hour cream har jeg lånt for nogle måneder siden. Men min egen eight hour cream må være federe. Gerne som håndcreme og den klassiske eight hour cream, som er fantastisk til ansigtet og læberne.

M.h.t. glattejern, så kan jeg ikke beslutte mig for, om hvorvidt jeg hælder til ghd fladfjern eller hh simonsen glattejern. Det er vidst mega cool med et ghd fladjern, som så også er tæt på dobbelt så dyrt som et umiddelbart lige så godt hh simonsen glattejern. Jeg går absolut ud fra at chanden for at jeg pakker et hh simonsen glattejern op på lørdag end et dyrt ghd fladjern, og det er bestemt også helt fint. Lige som jeg nok bliver givet mere billig neglelak end dyrere udgaver. Såvidt jeg har forstået fra pigerne i klassen, så er ghd fladjern og hh simonsen glattejern næææsten lige effektive.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.