Nytænkende vandkunst efterlader et enestående indtryk

Vi besluttede os for at gå hele vejen og investere i smukke rammer med vandkunst såvel inde som ude, da vores firma i efteråret rykkede teltpælene op og byggede et nyt domicil. Tankerne var dog talrige. Som følge deraf var det væsentligt for os at finde en vandteknisk virksomhed, der ikke bare var i stand til at anlægge en fontæne eller et springvand. Det var tillige væsentligt for min virksomhed, at det valgte firma skabte spejlbassiner, der imponerede.

Efter at jeg har set slutresultatet må jeg indrømme, at det er virkelig blændende. Som firma har vi nu fået en foyer med et bjergtagende spejlbassin, som der outputtet af kvalificeret sparring plus en etableringsproces, som blev afsluttet præcist som planlagt. Vores spejlbassin er ydermere skabt som en trappe, så det følger trappeopgangen op til 4. etage. Kort sagt – et mesterværk af et spejlbassin, som der allerede nu får talrige roser med på vejen.

Lige ved indgangen har vi tillige fået vandkunst i fortrinlig kvalitet for alle pengene. Det drejer sig nemlig om et interaktivt springvand, hvor vandet tilpasser sig efter hvilke bevægelser, som er i omgivelserne. I midten af springvandet er der indbygget en fontæne i et individuelt design, der passer på fornem vis til de elegante linjer i hovedsædets arkitektur. I det tilfælde dit virksomhed lige som vores firma vil investere i vandkunst som fx en fontæne i en klasse for sig, kan vi som følge heraf utvivlsomt anbefale vores vandtekniske leverandør.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>