Nyt brilliant ståltag fra Quadro tag

Kan I huske at undertegnede for et par måneder siden tænkte over om, at manden og mig burde erhverve os strålende tag I stål? At få nyt tag er hvilket I sikkert ved som oftest dyrt og stort, og vi antog at vi var nødt til at spendere mange tusinde kroner på fornyelsen af huset. Som følge deraf har mig og min mand været slemme til at udsætte projektet lidt, men så berettede min lillesøster om quadro by icopal [http://tagspecialist.dk/staaltag/quadro-by-icopal]/quadro tag. Uoplyste jeg havde ikk haft kendskab til quadro tag tidligere, men Aya så et styks tv-serie, hvor der blev påmonteret quadro by icopal tag temmelig lynhurtigt til beskedne penge. Sådan et tip er alle tiders.

På det tidspunkt jeg og husbonden ville starte op, tjekkede vi info om quadro by icopal plus quadro tag og udvalgte nogle tagspecialister, som var søde at arbejde med, absolut professionelle og dygtige og som ville påbegynde arbejdet allerede ugen efter. Montørerne opsatte familiens nye quadro tag oven på hjemmets slidte gamle tagplader, så husbonden og jeg ik skule tænkte på at lægge ud for for at få det ned inden. Endvidere hen over vores åndssvage vinduesparti på kontoret ligger quadro tag imponerende smukt.

Jeg og husbonden er virkelig så begejstrede for vores tag fra quadro by icopal. Tagkonstruktioner synes godt nok ik virkelig ophidsende, men I kan tro stilen har virkelig trukket op i murermestervillaen. Undertegnede besluttede os for quadro tag i i den matte sorte kulør hvilket pynter virkelig voldsomt. Det er helt ubeskriveligt. Lørdag havde vi et vennepar fordi som var meget imponerede over, hvor meget manden og jeg har fået for kontanterne. Det quadro tag matcher så tydeligt til murermestervillaens lysegule kulør, hvilket får parcelhuset til at se heltpatrissiervilla-agtig ud hehe.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.