Ny, smart energimåler forsimpler min aflæsning af varme

Boligfornyelse foruden andre typer ombygninger omfatter foreningen, hvori jeg bor. Det involverer selvsagt almindelige steder som køkkenet og toilettet samt f.eks. ordentlige nedløbsrør. Dog forandres der derudover ting og sager når det gælder det energimæssige. For eksempel har jeg fået opsat ny energimåler inde i hjemmet, der gør det simplere i forhold til varmeregnskab & aflæsning. Den energimåler, jeg fik, kaldes i fagsprog fuldelektronisk energimåler. Der er en lang række bonusser okring modellen her. Den har imponerende nøjagtighed i målingerne, samt denne type er lavet med flere opgaver for tilslutning. Min lejligheds splinternye energimåler har det, der kendes som ubegrænset kommunikation.

På bestemte datoer er det mig påbudt at foretage en aflæsning af lejlighedens måler. Eller dette tror jeg egentlig bare selv, da jeg skulle dette ved den forrige måler. Imidlertid er jeg sådan set ikke bevidst, i forhold til om den her er så godt udviklet, at energiselskabet kan lave en aflæsning af varme fra distance. Men, skåret ind til benet er det vigtigt at få registreret aflæsningen. Idet jeg skal anvende tallene til det eget varmeregnskab, og desuden vil foreningen desuden bruge numrene, grundet at de laver et fælles varmeregnskab med budget over, hvad vi hver især skal punge ud med at betale a conto til vores energi- og varmeregnskab. Og formentlig derfor er undertegnede positiv i forhold til den nye måleinstallation, fordi jeg derved ved, at det altid er den mest præcise af alle aflæsninger.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>