Musikefterskole, international efterskole eller sportsefterskole? Ja jeg har valgt skole

Jubelglade mig er absurd i mit es for undertegnede tager på efterskoleår. Sejt. Det sidste år har livet på efterskole været noget jeg drømte om, og forleden fandt jeg i samarbejde med min mor og far den rette skole. Undertegnede overvejede, hvorvidt jeg ville tage en musikefterskole, sportsefterskole eller international efterskole. Veninden vil drage på international efterskole, så jeg tænkte på, hvorvidt medfølger-mig skulle vælge den international efterskole min vneinde vælger. Men i dag har jeg fundet skolen, som samtidig har musikefterskole/sportsefterskole, samt som har international fag samt Europarejser, så det ligner et stk international efterskole.

Vigga starter på international efterskole i Cardiff mens at jeg tager på musikefterskole plus sportsefterskole. Jeg får det hårdt ved at skulle undvære hende, men vi kan heldigvis chatte + desuden udveksle håndskrevede postbreve frem og tilbage mellem min musikefterskole/sportsefterskole og hendes international efterskole.

Forvirrede jeg har været i tvivlforvirret, hvorvidt jeg skulle tage på et styk international efterskole i udlandet langt fra veninder, mine forældre og min lillebror. Men det her er den rette konsekvens og jeg glæder mig bare enormt til at opstarte og påbegynde både sportsefterskole samt musikefterskole. Jeg går og tripper efter at se skolen og sige dav til min nye roomie og høre, om hun har besluttet sig for sportsefterskole + musikefterskole eller både sportsefterskole og musikefterskole netop som jeg. & mig til festerne, sporten, maden og musikken.

Vi skrives ved I hører fra mig sidder jeg på min musikefterskole/sportsefterskole, i mens veinden er indskrevet på international efterskole. Hun tager af sted tirsdag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.