Mit praktiksted behøver spritny hulkegledyse, blæsedyse eller alternative dyse god til coating

Snart færdiguddannede mig får givet adskillige forskelligartede arbejdsopgaver på det sted, hvor snart færdiguddannede mig i de her måneder. Og alt er ikk’ inden for mit felt. Jeg ved for eksempel ikkik’ en fis vedrørende hulkegledyse, blæsedyse eller anden dyse til coating, men dog forhørte de mig, hvorvidt jeg kunne overtales til at udvælge blæsedyse/ hulkegledyse egnet til coating samt vidst nok endnu en dyse, undertegnede ikke kan huske hvad sku’ benyttes til.

Heldigvis fandt jeg hurtigt mangfoldige hjemmesider, som ser lovende ud samt som tilbyder hulkegledyse, blæsedyse plus en lignende dyse til coating. Undertegnede ska’ i gang med at kontakte dem, idet ikke konsekvent tilbyder satser på deres hjemmesider. Inden da har undertegnede heldigvis lidt ledige timer hvor undertegnede ska’ forstå, de behov jobbet har i forbindelse med blæsedyse, hulkegledyse eller tilsvarende dyse til coating.

Et styks hulkegledyse virker som et styks dyse der kommer med tilbehør, der gør dimsen god til ringformet coatinguden coating fra dysen midt i. Modsat skulle et styks blæsedyse virke ik’ kræve meget pasning & på samme tid være mindre generende støjmæssigt. Undertegnede ved dog ik, hvorvidt de skal bruge et styks blæsedyse, en hulkegledyse eller snarere et styk tilsvarende dyse til coating af produkterne.

Coating, blæsedyse, hulkegledyse & et styks ganske afdæmpet dyse. Ak og ve, jeg har flere opgaver at sætte mig ind i, i morgen, hvor det er besluttet at der kommer spliterny levering. Så jeg skal blot ha’ købt den optimale hulkegledyse, blæsedyse eller anden dyse til vores coating så hurtigt jeg kan.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.