Mit iPhone 5 cover trængte virkelig til at blive skiftet ud

Det er omkring ni mdr. siden, jeg købte min iPhone 5 + et iPhone 5 cover. Dengang syntes jeg, det var rigtig smart, at man kunne få covers til iPhonen, men jeg troede, at der blot var nogle få forskellige stykker af dem. Jeg havde ingen ide om, at der fandtes så mange forskellige covers, men det har jeg opdaget, der er. Og der kommer nok hele tiden flere og flere forskellige slags.

Det iPhone 5 cover, jeg har, har i lang tid godt kunnet trænge til en udskiftning, for det var revnet, så derfor købte jeg her forleden nogle nye covers. Det ene nye iPhone 5 cover er virkelig godt! Det er lavet af en slags læder, man skal åbne det op ligesom en pung, og så har det en lomme indeni til kreditkort. Jeg har også købt to andre covers, for så har jeg nemlig noget at bytte ud med. Det ene cover er ensfarvet gult, og det andet cover har et nice udseende.

Jeg havde rigtig travlt, i dag før jeg tog i skole. Jeg sov tre kvarter for længe. Først skvattede jeg over min jakke, der lå nede på gulvtæppet, væltede et glas mælk og tabte iPhonen. Til alt held beskyttede mit nye iPhone 5 cover iPhonen rigtig ordentligt, så ikke spor skete. Den blev overhovedet ikke ridset eller gik i stykker. Jeg blev meget lettet. Min bedste ven har lige ødelagt sin iPhone, og han skulle bruge penge på en ny iPhone, hvilken han gav cirka 1300 danske kr. for, som den faste pris er.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>