Mit hus mangler i høj grad splinternye nydelige lamper

Juhuuu, lille mig har glædet sig til at kunne elaborere om denne skønne annoncering forevigt, mærkes det omtrent som om. Jeg har været vanvittigt spændt, men nu er det definitivt formelt set i orden, så mine kære læsere skal selvsagt være de allerførste til at få nyheden at vide..!!

Jeg er præcis flyttet ind i en stor bolig, som jeg har ønsket mig i mange sæsoner! Omfangsrig føles boligen & lys, med et hyggeligt toilet plus en balkon, som jeg glæder mig til at anvende i sommerhalvåret. Den ting som jeg savner på dette tidspunkt, er faktisk et par lamper (http://www.lampeguru.dk/), for jeg har næsten fundet alle det møblement, som jeg skal benytte. Jeg ved, at det faktisk bliver ret væsentligt hvilke slags lamper, som er i en ejendom.

Primært bør der med garanti findes lamper hvor det virker nødsaget, dog man bør ej udelukkende bruge de billigst mulige lamper, for de har faktisk indflydelse på udseendet af hele boligen. Jeg funderer på, at jeg evt. bør anskaffe mig designer lamper til stuen: eventuelt tre House Doctor lamper til at have over spisebordet. En gruppe af LED spot lamper såvel som lamper neden under køkkenskabene, som giver lys helt ned på bordpladen, foretrækker jeg i køkkenet. En prægtig lysekrone, som er i stand til at skabe en flot velkomst til boligen, funderede jeg rent ud sagt på i gangen. På toilettet er her i forvejen perfekte lamper, så dem bliver jeg ej nødt til at at udskifte.

Det kan oveni betragtes som værende en fornuftig detalje at anskaffe sig nogle stående lamper til spisestuen og soveværelset, som man for eksempel bør anvende til at læse. Jeg tror på, at de helt rigtige lamper har mulighed for at forbedre min villa, samtidig med at jeg aldrig skal være i mørke.

Såååeh, mine kære venner..? Gider I række en broderhånd med at fremfinde de nødvendige lamper til mit spritnye, flotte hus? Please..? Undertegnede føler mig ikke sikker ved at implementere billederne af villaen herinde. Hvis det findes behjælpeligt, sender jeg naturligvis gerne fotografier af min stue på mail mod jer. Ordet er jeres!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.