Mine tanker om Skagenshegn, støjhegn og vores nye roomie

Familieforøgelse og ny shopping. Vi skal inden for få uger have lille sød hvalp, kæresten og jeg. Derfor har ham og jeg endelig taget os sammen til en beslutning, som både jeg og ham i lang tid har forhalet. Ham og jeg skal købe 1 hegn om haven. Sådan et hegn virker jo som en stor ting & ikk’ et arbejde, vi liiige fik klaret mens vi er begyndt at indkøbe ting og sager derud til og gøre brug af haven. Men ham og jeg har besluttet at på lørdag ska’ det altså være tid. Men nu dukker uenigheden op om jeg og kæresten ønsker et flot Skagenshegn eller et mere effektivt støjhegn.

Kæresten foretrækker støjhegn, der forståeligt nok er et meget smart hegn & beskærmer mod støjen fra vores ringvej, som ligger nær ved vores hus. Undertegnede forstår godt de reelle argumenter omkring det støjhegn. Jeg overvejer blot at det hegn syner temmelig højt og tæt. Hans model med et støjhegn afkaster selvfølgelig som bonus øget privatliv. Og den havekyndige vil os godt kunne sætte klatrende planter den slags hegn.

Romantiske jeg ser efter et klassisk Skagenshegn. Et Skagenshegn er simpelt & råhvidt og sørme en smule romantisk. Hegnet er ikke ret højt, & den slags passer meget lækkert med mine drømme vedr. ganske mange klematis og tallerkensmækker ved den slags hvide indhegning som et Skagenshegn ka’ gi’ .

Ville I beslutte jer for et smukt Skagenshegn eller i stedet det kedelige men praktiske støjhegn, hvis I præcis som vi havde bolig nær ved en larmende vej og skulle vælge mellem hegn? Jeg og manden skal ha’ købt det åndssvage hegn inden for få dage.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.