Min uelegante kammerat og jeg må se at komme ud for at få hhv. glas til iphone 5s og panserglas til iphone 4s

I tirsdags var jeg så klodset ud af hånden at tabe telefonen. Selvsagt blev glasset ødelagt – klodsede jeg er vidst den mest uheldige. Et par dage går undertegnede og overvejer prisen på reparation og på at købe solidt panserglas til iphone 5s eller noget almindeligt glas til iphone 5 » http://pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-5s/,. Det har jeg ikke besluttet .

Forleden telefonerer min ven Tilde sørme næsten hulkende. Tøsen fik liiige smadret sin mobiltelefon, og hun præsterede akurat ringe til mig gennem den smadrede skærm. For dælen så ugraciøse min veninde og jeg er.

En stor klapjagt efter skærmbeskyttelse til iphone 4 + panserglas til iphone

Derfor googler min bedsteveninde og mig nu begge to af sted på skærmbeskyttelse iphone 4, panserglas til iphone 5s, glas til iphone 5 og panserglas til iphone 4s » http://pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-4s/,. Der findes flere steder, som har opnået pæne google-anbefalinger og som tager nogen anselige omkostninger. hjerteveninden og jeg skal jo ikk gå uden skærmbeskyttelse iphone 4 eller glas til iphone 5, og derfor er det bare med at træffe et valg hurtigt.

Undertegnede tænker at vi udpeger vores panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 & panserglas til iphone 5s/glas til iphone 5 en af de næste dage og kommer til firmaet. Når min veninde og jeg ankommer med telefonerne får de nok repareret glas til iphone 5 og panserglas til iphone 4s, imens min bedsteveninde og jeg bliver i nærheden.

Mon I har erfaringer med nyt skærmbeskyttelse iphone 4, glas til iphone 5, panserglas til iphone 4s og panserglas til iphone 5s? Eller er vi blot verdens kluntede? Ingen af vores andre bekendte har ødelagt så meget som en eneste af deres ejendele, og selvfølgelig har de overhovedet ik hørt om panserglas til iphone 5s eller ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s. Der der er ingen anbefalinger.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.