Min søvn skal forbedres ved hjælp af spritnyt havehegn i form af samknyttet raftehegn og afskærmende lydhegn

Mangel på lydhegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn – har over længere tid irriteret. For Med mine tøser residerer jeg lige ved et styks yderst befærdet boulevard og er super generet over mange morgener af larmen fra lastbiler og busser. Endelig skal mig og mine piger erhverve et lydhegn. Moi har ikk hørt om lydhegn før – på nær sådanne nogle støjværn som er placeret ved de larmende amtsveje. Men den slags havehegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn – kan man åbenbart godt erhverve sig som grundejer. Årets nyhed.

Jeg skal ha’ et lydhegn med udseende ligesom et raftehegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn – . Dét look vurderer jeg giver et rustikt og naturligt havehegn, som matcher rigtig godt til husets stil med en lidt tilgroet have. Sådan et lydhegn kommer i en god højde således at vi kan undgå kigget til vejen. Og raftehegnet ser flot ud med det flotte træstolper. Døtrene og mig bliver fascineret af det nye havehegn .

Vores spritnye havehegn får nogle store planter tæt på. Villaens æbletræer kan desuden give lidt modstand til havens fabriksnye raftehegn. Jeg ser frem til sådan et lydhegn og forhåbentligt at kunne sove længe hvor der ikke er trafikstøj. Lydhegn stilheden bliver luksus. Projektet havehegn påbegynder med eftersøgning af sammensætningen af raftehegn og lydhegn fra nu af. Så kan jeg måske begynde straks i weekenden.

.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.