Min mand og jeg har for lidt tid siden været ude for en spontan abort og søger nu efter en god speciallæge klinik Fyn, f.eks gynækolog Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Undertegnede er svanger men det var et ustabilt forløb, og derfor påtænker vi at gå ved en gynækolog klinik Fyn og få flere ultralydsscanninger. Fra vi først droppede præventionen varede det langt over et år hvor der ikke skete noget, og vores praktiserende læge var ved at henvise os til en speciallæge klinik Fyn til behandling. Dengang søgte vi selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og opdagede blandt andet gynækolog Niels Lund som har praksisklinik i omegnen af, i Middelfart hvor vi har lejlighed.

Jeg blev gravid og det borttog alle vores bekymringer om ægløsning og sædkvalitet. Så begyndte jeg at få smerter og blødninger. Jeg blev visiteret af min praktiserende læge til en speciallæge klinik Fyn, men der var ikke noget de kunne gøre. 19 uger henne, fik jeg en ufrivillig abort. Min mand og jeg prøvede at holde modet oppe, men det var en tid, præget af bedrøvelse og elendighed som følge af vores baby, som Sam og jeg havde drømt om så længe.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – for eksempel speciallæge Niels Lund

Nu et halvt år senere er jeg så med barn igen. Min læge vurderer, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt øje på mig, så min læge visiterer os direkte til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har også tjekket lidt i Krak og har igen fundet bl. Andre speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at gå hos en speciallæge klinik som for eksempel speciallæge Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få ekstra ultralydsscanninger, hvilket kan gøre mig tryg i forløbet, og specialister støtter, skulle der endnu en gang opstår komplikationer. vi er sikre på at den yderligere ro af sig selv kan være gavnligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.