Min kæreste savner arbejde; han og jeg, vi søger hele tiden efter elektriker Værløse på nettet…

Jeg har usandsynligt meget lyst til at min dagligdag får et frisk pust. Jeg tror, at jeg har brug for, at der i nærmeste fremtid sker noget. Manden og mig selv har derfor taget den beslutning at vi har tænkt os at kigge efter et nyt sted at kalde hjem. Vi er i søndags startet på at finde mulige steder, men vi har overhovedet ikke besluttet os for noget. & jeg vil egentlig også indrømme, at jeg overhovedet ikke besidder specielt mange krav og ønsker med hensyn til beliggenhed. Jeg interesserer mig mere for, at beboelsen i sig selv fremstår dejligt. Vi har indsnævret beliggenhed til to potentielle beliggenheder; Hellerup & Værløse. Min ægtefælle er elektriker, så problemet er, om han skal være beskæftiget som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse. Jeg ønsker meget, at vi flytter til en kommune, hvor der findes de mest anvendelige chancer for ham. Jeg er en god gammeldags husmor, hvilket jeg jo kan være, ligegyldig hvor vi flytter hen! Derfor er det mere altafgørende, at vi afgør, om min ægtemand skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse…

Der er ik tvivl omkring, at min husbond nyder sit job som elektriker. Han holder af at jobbe som elektriker. Det er en gammel drøm, som er blevet virkeliggjort. Så han fortjener uden tvivl at komme i besiddelse af et nyt job, som han igen kan blive glad for, om det så er som elektriker Hellerup eller som elektriker Værløse. Vi har ret så effektivt udforsket jobchancerne som elektriker Hellerup & som elektriker Værløse. Men beklageligvis er realiteten skruet sådan sammen, at jobs ik hænger på træerne. Så problemfeltet er hermed også, i hvor høj grad vi egentlig alene selv kan beslutte. Hvis det forholder sig sådan, at et job som elektriker Hellerup bliver offereret før end et job som elektriker Værløse, er vi villige til at følge trop. Den eneste ting vi vil have opfyldt, er et skønt hjem, hvor familien, både børn & forældre, kan lide at være. & så selvfølgelig dét føromtalte elektrikerjob! Han og jeg håber på, at det vil lykkes i nærmeste fremtid at få klarhed omkring, om han skal arbejde som elektriker Hellereup eller elektriker Værløse!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.