Min kæreste og jeg spenderer lidt ekstra på en bekvem hyndeboks, 6 havestole + hynder til havestole og en teak dækstol denne gang

Min og kærestens havestole » www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=3, må siges at være trætte og brugte og jeg tænker, at vi på samme tid skal findes nye hynder til havestole » www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=11,. Mit næste opkøb vil være diverse ting til vores have som for eksempel en dækstol, en hyndeboks » www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=27,, hynder til havestole + 4 havestole.

Vi kunne godt bruge nogle nye sæt havestole, så jeg, kæresten og vennerne for alvor kan nyde hyggelige middage udenfor. De havestole vi har nu er bare de ikke så hårdføre i plast, men vi har i dag overskud finansielt til at foretrække lidt lækrere og mere holdbare havestole. Desuden håber jeg på et stk rar teak dækstol, hvor jeg kan læse mine boligblade og få lidt sol på stængerne. Ahh en lille luksus efter arbejde.

En smådyr hyndeboks er nok ikke det mest nødvendige. Dét mener min kærestemener ham derhjemme i hvert fald. Fnis. Man han skal sikkert nok få glæde af sådan en hyndeboks der kan rumme de spritnye hynder til havestole, og dermed ikke behøver at gå med hynder til havestole ml terrassen og bryggerset. Når vi skal pakke sammen er det enkelt at have en hyndeboks.

Skal I læsere som mig købe hynder til havestole, en hyndeboks eller en dækstol? Smukt bliver det absolut at nyde vores terrasse og sidde bedre i gode havestole end når vi sammenligner med de billige plastikstole.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.