Min kære storebror har gjort det på ny. Min bror påbegynder piper malibu matrix etablissement med piper malibu for sale og pilatus pc12 for sale

Min storebror har simpelthen gjort det. Manden har altid været en opdagelsesrejsende, og fredag har han berette for mig, at han er blevet parthaver i et styk fly-firma, hvor de køber og sælger piper malibu matrix - http://www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-malibu-matrix.aspx – fly og piper malibu for sale - http://www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/piper.aspx – . Den slags findes der øjensynligt skejser i, der hvor han lever syd for Las Vegas. Min broder har selv certifikat til fly, så det gi’r egentligt temmelig god mening, at min storebror drøner ind i etablissementet med piper malibu matrix, pilatus pc12 for sale - http://www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/pilatus.aspx – plus piper malibu for sale, hvilket det kaldes over there.

I de her dage er min bror begyndt at ævle bævle vedrørende kabineplads og maxhastigheder. Jeg forstår , hvordan piper malibu matrix er et rummeligt fly med fem-seks sæder til passagerer, i mens min storebrors pilatur pc12 for sale vidst nok rummer mere end otte pladser til passagerer. Undertegnede synes det er vanvittigt pragtfuldt at eje en bror der kan søges frem, når jeg leder på google efter piper malibu for sale. Ups min bror har faktisk nævnt, at jeg ikke skulle Google hverken piper malibu matrix, piper malibu for sale eller pilatus pc12 for sale fordi det forvirrer etablissementets statestik på webpagen. Det må vi hellere undgå.

Rolf overvejer vidst også at styrke firmaet ved brug af flyvninger med turister afsted med firmaets piper malibu matrix. Luftfartøjerne, som i midlertid bliver udsolgt efter lidt tid som piper malibu for sale tager turister ud over landskabet. Modig forretningsudvidelse. Lillesøster her er hundrede % bekræftende for drømmene om pilatus pc12 for sale, piper malibu matrix eller piper malibu for sale. Jeg kan ikke andet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.