Min husbond får nu længeventet ac certifiering efter et styks svensk ac kurs/kylteknisk utbildning

Her på det sidste har det været en håndful hårde dage. Manden har i første omgang været afsted med herrelogen på forlænget weekend, og derefter var han kun herhjemme en halv dag før han skulle af sted på ac kurs/kylteknisk utbildning (eduterm.se/kmo) – en omgang svensk kørende efteruddannelse som pådrager ham et styks ac certifiering.

Min mand manglede sådan en ac certifiering idet han har erhversmæssigt lønarbejde omhandlende aircondition og køleteknik og den slags. Moi gruede jeg derimod for fremtiden i at skulle være absolut alene med Odettei først fire dage og derefter fem dage, der fylder tolv uger på onsdag. Det har føltes trættende, men gudskelov har sviger mor Johanne været sød til at komme på besøg og medbragt noget hurtig mad og samtidig hjulpet mig en smule, I de tilfælde hvor jeg har trængt til at få lidt ro og få handlet ind. Den nybagte mor her kan virkelig nyde at jeg har et meget fint samkvem med min svigermor, mens ens husband er væk på kylteknik utbildning .

Lille jeg forsøger at følge trop med Pers fag. I dagene efter hans kylteknik utbildning forstår jeg, at manden både har lært om at opfylde kyoto-aftalen, lært om varmepumpesystemer samt hvordan man løser driftsproblemer. Alt dét tænker jeg må være ret stærkt gået på sådan et ac kurs på 3-5 dage. Konklusionen er at det bliver så godt for min mand – samt vores rådighedsbeløb – at han kom af sted på det ac kurs. Men undertegnede er sørme samtidig lykkelig for at få min mand med (fin ac certifiering hjemme I lejligheden igen. .

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.