Min gode røgalarm ødelagde den halve nat

Jeg kom til mig selv ved daggry ved en højlydt tone. Min umiddelbare indskydelse lød, at det var virkelig utåleligt, for jeg var stresset, og havde mest lyst til at slappe af. Umiddelbart derefter slår det mig, at det er min driftige røgalarm, der er sat i gang. Endnu engang er min første idé ikke at undvige, selvom en bedre røgalarm skal leve op til den opgave at varsko om snarlig nød. Min ubevidste indskydelse var dog: den røgalarm er utrolig flittig!

Jeg finder ud af, at min nedslidte røgalarm udelukkende er bristet, da jeg med lynets fart finder ud af, at det ikke er røg, der har startet den dens begyndelse. Det er begribeligt en forbløffelse at blive klar over, at min røgalarm udelukkende begyndte på grund af en mangel. Alligevel vedvarer min røgalarm ved med at være irriterende. Røgalarmer er selvfølgelig designet således, at de ikke umiddelbart kan slås fra. Røgalarmer er produceret til for altid at være vågen. Da jeg erkender, at min røgalarm er bleven aktiv, fordi den trænger til batteri, er min lykke indledningsvis mægtig. Da jeg umiddelbart dernæst erkender, at røgalarmer er skabt på den måde, at dens hyletone ikke afbrydes, når batteriet bliver pillet ud, bliver jeg en smule utidig.

Åbenlyst er det skarpt sådan, som røgalarmer er produceret. Til trods for det kan jeg ikke svede ud, hvorlunde min røgalarm molesterede en halv nat! Jeg kunne slet og ret ikke afbryde min røgalarm, upåagtet adskillige stædige eksperimenter. For tiden er jeg selvfølgelig heldig over, at der ikke var ildebrand i mit soveværelse, på samme vis er jeg jublende glad over, hvor unikt røgalarmer er lanceret…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.