Min datter og jeg ønsker ny gynækolog klinik Middelfart

Gynækolog klinik Middelfart

Jeg har bosat mig i Nørre Aaby og skal i den forbindelse have ny speciallæge i gynækologi. Jeg leder efter en praksis i omegnen af Middelfart og har derfor googlet ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart (xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/speciallaege-klinik-middelfart-fyn)”. Jeg har fundet et par relevante steder i søgningen, ligesom jeg også har søgt efter klinik på Krak, hvor jeg bl.a. er faldet over Niels Lunde Fyn og to-tre andre speciallæger med klinik her i området.

Jeg googler på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at se, om jeg samtidig kan vælge et stk kompetent gynækologklinik til min datter. Margrete har sidste år haft celleforandringer og derfor fik hun foretaget et keglesnit, der bekymrede hende. Hun er nervøs for at opleve operationen en gang til, og vil gerne blive tjekket løbende ved en speciallæge. Og hun er ligesom mig fynbo. Så hvis jeg finder en fin speciallæge klinik Middelfart vil vi begge to benytte stedet. valget falder på Niels Lunde Middelbart praksissen eller et af de andre steder i lokalområdet, som vi har fundet i telefonbogen. Vores valg involverer en del personlig samtale og noget sammenligning af deres tilbud og sådan noget som telefontider, og hvornår de har åbent.

Jeg ønsker selv at være tilknyttet en god og dygtig speciallæge klinik Middelfart, som følge af, at jeg mærker ikke så lidt problemer med menopausen og lider af ture med varme, så det inderste undertøj helt er gennemvådt. Symptomerne ønsker jeg at få en speciallæge i gynækologi som fx Niels Lunde Fyn eller lignende til at se nærmere på. Måske er det muligt, at jeg kan få god kur, så jeg slipper for det ubehag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.