Min bedre halvdel og jeg er i gang med en skøn ombygning af vores liv sammen.

Det er nu tid til, at ægtekonen og jeg flytter et nyt sted hen. I lang tid har vi taget ophold i en temmelig lille lejl. inde i midtbyen. Men nu er tiden inde til, at vi føler for at bo i et hus. Ønsket må forstås i relation til, at vi tænker, at der ik’ går alverdens tid, inden vi vil have nogle små pus! Vi stræber efter et arkitekttegnet hus, fordi kæresten og jeg synes, at sådanne huse er de mest moderne. Men tillige af den grund, at kæresten og jeg ved, at en ombygning ligeledes på ingen tid er dyr. Vi har i længere tid reflekteret over: hvad koster en tilbygning egentlig? Men vi har nu kortlagt det, & begriber, at en ombygning hurtigt bliver dyrere end et arkitekttegnet hus, hvor vi på egen hånd kan få lov til at fastsætte alle detaljer. Med et arkitekttegnet hus er der chance for at få det nøjagtig, som vi har lyst til…

Min bedre halvdel og jeg er jublende over at mødes med den arkitekt, som har fået til opgave lave udkastet til vores arkitekttegnet hus. Og vi medtager naturligvis alle vores drømme, og så må tiden vise, hvor meget af det, der kan fungere i praksis. Det handler selvfølgelig også om, hvor mange penge, kæresten og jeg er klar til at spendere på et arkitekttegnet hus. Men som allerede nævnt, havde min bedre halvdel og jeg allerede undersøgt, hvad en ombygning sniger sig op på, & dét ville mindst beløbe sig på det samme som et arkitekttegnet hus. Kæresten og jeg har ydermere regnet på: hvad koster en tilbygning såfremt man medtager samtlige udgifter, som der er når man bygger til et allerede eksisterende hus. & det er ungefær akkurat så kostbart, som både en ombygning og et arkitekttegnet hus. Så vi er sikre på vores målsætning om et arkitekttegnet hus. Og vi kan absolut ikke vente med at få besøg af venner og familie i vores eget arkitekttegnet hus. Og vi begge er jublende over, at et spritnyt liv med små pus skal foregå i et herligt arkitekttegnet hus!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.