Min anden halvdel mangler vidst input til at indkøbe måleprober til kalibrering af CNC

Min anden halvdel arbejder i et stk industri-virksomhed og han er feks indkøbsansvarlig. De skal sandelig bruge en såkaldt måleprober [http://www.fron-tech.dk/renishaw-prober] der er velegnet til kalibrering [http://www.fron-tech.dk/renishaw-kalibreringssystemer] af CNC, så i aften sad han i garagen og småsnakkede om måleprober og kalibrering. Tror I mutter her opfangede en hujende fis eller eller ku’ give min mand feedback til samtalen?

Nej tak du lad ham bevare sin måleprober plus kalibrering af CNC [http://www.fron-tech.dk/] for sig selv og så berette op og ned at stolper vedrørende det imens der er frokost. De emner er desværre langt fra mit beskæftigelse som negleteknikker plus interesser for min altan + mode samt mit job som frisør. Mor her nævner ikk’ liige kalibrering af CNC samt måleprober henover et stk frokost i selskab med hjerteveninderne. Hihi. Venidnerne taler om samme sysler ligesom undertegnede, og mændene optræder i ansættelser med mere letforståelige værktøjer end måleprober &kalibrering af CNC. Lenes ægtemand jobber som ansvarshavende i Fakta og Thoras mand har job som medejer af et stk vinduespudserfirma. De jobs virker ret langt fra beslutninger om kalibrering af CNC & måleprober – tror jeg da.

Undertegnede har forstået at et stk måleprober han bruges som et værktøj, der kan måle forskellige ting som for exempel partikler, fugtighed og lignende emner. Hos Pers industri-firma vil de så vidt jeg har forstået gøre brug af et styk måleprober så de kan udføre kalibrering af CNC, så vidt moi jo forstod ham. Tja, jeg kender ikke meget til måleprober + kalibrering af CNC yderst moderat. Og det til trods for at manden har jobbet i branchen over tre år til april.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.