Min ægtefælle og jeg har længe leget med tanken om at spendere penge på en en espressomaskine!

I nærmeste fremtid venter min 23-års fødselsdag, og skal af den årsag snart til at være forfatter på en ønskeliste! Dét mener jeg faktisk nogle gange kan være ret så svært. Det er ej altid, at min fantasi rækker. Og det er jo i grunden meget mærkeligt, fordi det uden tvivl er et symptom på, at vestlige mennesker lever i en tilværelse, hvor luksus ik er knapt. De gange vi synes vi mangler noget, køber vi det uden at skænke prisen en tanke, dét har som konsekvens, at der er ingen ønsker tilbage til, når gæster efterspørger en ønskeseddel. Men denne gang er jeg imidlertid kommet på noget; en espressomaskine! Jeg har igennem lang tid haft lyst til at spendere penge på espressomaskiner. På en espresso maskine kan man hjemme fremstille drikke, som smager eventyrligt. & det er formidabelt at have mulighed for at invitere vennegruppen på kaffe fremstillet på en espressomaskine. Af den årsag er tiden moden til at jeg tænker at ønske mig en espressomaskine af hele vennegruppen. I længere tid har jeg erfaret, hvor in espresso maskiner er blevet. Både de unge og de gamle har nu en espresso maskine. Det er bestemt spændende at studere, når noget bliver så populært, som tilfældet er med espressomaskiner…

Absolut er det sværeste selvfølgelig, hvilken espressomaskine, jeg skal kaste min lid til! Jeg krydser fingre for, at I fantastiske followers kan og vil hjælpe mig med at blive mere klar i hovedet. Jeg synes fremkomsten af espressomaskiner er koloenormt. & jeg kan slet ikke forstå markedet. Jeg er af den holdning, at espresso maskiner falbydes til mange forskellige prisklasser, & jeg er ikke bevidst om, hvad der er det mest afgørende: prisklasse eller kvalitet? Så det vil jeg bestemt gerne have hjælp til at få styr på. Den virkelig store jagt efter den mest gennem-designede espressomaskine er for alvor dét, mit liv drejer sig om! Jeg er blevet fantastisk opslugt af denne søgen, og gennemgår mange gange reklamerne efter espressomaskiner. Men jeg mener nu alligevel, at det er meget svært at skabe sig et overblik, så kontakt mig endelig, hvis nogen har kloge råd vedr. køb af en espressomaskine…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.