Mig og min mands dag klapper simpelt når vi anvender boardmaker, 2000-2012 Addendum Bundle plus Dynamic Speaking Pro

Vores knægt har erhvervet sig forrygende bedre kvalitet I dagligdagen siden at knægten har indkøbt boardmaker + tilhørende Dynamic Speaking Pro samt 2000-2012 Addendum Bundle. Min knægt har det virkelig hårdt, hvis der kommer forvandling i sin orden, eller hvis han er forvirret over, hvad han skal de kommende timer, dage og uger. Men ved hjælp af vores boardmaker og 2000-2012 Addendum Bundle kan manden og jeg let markere for ham, hvad der skal hænde. Vha sønnikes boardmaker jhar vi adgang til at printe en kalender hver måned ud, mens drengens 2000-2012 Addendum Bundle har mange billedsymboler, som vores dreng let forstår. Hans 2000-2012 Addendum Bundle dur for eksempel beregnet ved behov for overblik, planlægning, struktur og kognitiv støtte for vores søn.

Mig og min kæreste har tillige god gavn af Dynamic Speaking Pro- et super godt til at udvikle sønnikes taleevner. Silas er lidt efter i udviklingen, men med Dynamic Speaking Pro er vi ganske tillidsfulde ved at han skal være inkluderet, idet drengen begynder i folkeskole næste år. I dag benytter sønnike Dynamic Speaking Pro i udflytterbørnehaven, + imens han og jeg gør træning hjemme hos os. Det er ganske givtigt.

Idet han starter i skole regner vi med, at han selvfølgelig vil få sit boardmaker plus 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro med i skole. Jeg og min mand drøftede det med lederen på skolen, og folkeskolelærerne kender i forvejen programmerne. Det forkendskab virker temmelig lovende for hans evne for at have det godt og fange, hvad der skal hænde i løbet af et stk skoledag der kan indeholde en del mulige afbrydelser eller ændringer. Når man er et udsat barn er et vigtigt supplement i hverdagen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.