Med tanke på at få afslappede kollegaer skal du have tolerante chefer – brug en stresscoach

Jeg vil ikke fortælle løgne: jeg havde ikke så stor succes med min virksomhed sidste måned, & jeg var en gang i mellem bange for, at det snart var tid til at gå konkurs. Kunderne var ikke fascinerede i firmaets varer, plus internt i firmaet oplevede vi også problemer, pga. at en del afdelingsledere ikke havde evnen til at samarbejde venligt med medarbejderne. Jeg traf dog den beslutning at forsøge at frelse mit selskab ved at sende alle ansatte til lederudvikling » http://www.sosimple.dk/sosimple-tilbyder/autentisk-ledelse/lederudvikling/,. At kende sin personlighed & således hæve ens evne til at samarbejde såvel som forstå andre medarbejdere, har jeg forstået, at denne form for stresscoach » http://www.sosimple.dk/sosimple-tilbyder/stresscoach-koebenhavn/, forløb vil hjælpe en til. Dertil vil en stresscoach lære dig at håndtere den daglige tumult, sådan at du bliver i stand til at afslutte hver eneste dag med energi såvel som glæde.

Der eksisterer vel fortællinger om dårlig lederudvikling, der er fuldstændig et tidsspild, så jeg virkede naturligvis tvivlende ang., hvorvidt dette faktisk egentlig ville være den bedste beslutning at prøve. Dette var til alt held overhovedet ikke tilfældet! Lederne virkede gladere samt havde mere energi, der blev ikke nogen klager ang. triste arbejdsopgaver eller stress, og af den grund virkede alle mere produktive – efter bare et par uger blev min arbejdsplads komplet forbedret. Mange påhit, som gav afdelingen stor overskud igen, vi fik nemt fundet på, for innovativiteten steg også, kun som resultat af en stresscoach!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.