Med hjælp fra hyppig aflæsning af boligens energimåler bliver du i stand til at opnå et helt ordentligt varmeregnskab

En forbedret energimåler , http://www.ista.dk/produkter/energimaalere/, inde i hjemmet, har jeg faktisk opsat, der gør såvel energi aflæsning , http://www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer/, som det personlige samt fælles varmeregnskab , http://www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html, meget nemmere. Måleren besidder imponerende målepræcision, foruden at den er lavet med adskillige connection possibilities. Byfornyelse og anden slags boligombygninger indbefatter den ejerforening, hvori jeg bor. Ordinære lokationer som køkken og bad & fx andre nedløbsrør, inkluderer dette arbejde selvsagt. Dog forandres der derudover meget når det gælder det energimæssige.

Derfor er jeg meget lykkelig for min nye energimåler, fordi dermed ved jeg med sikkerhed, at det har været den mest præcise af alle aflæsninger. Boligforeningen vil desuden benytte tallene, på grund af at regnskabsassistenten laver et kollektivt varmeregnskab hvilket inkluderer budget over, hvad alle os beboere respektivt må budgettere med a conto til energiregnskabet, samt dertil skal jeg benytte tallene til mit eget varmeregnskab. Den energimåler, jeg fik ophængt, er en varme- og kølemåler. Særdeles mange fordele ved denne model ser jeg.

Energimåleren er konstrueret med grænseløs kommunikation. På faste dage må jeg foretage en aflæsning af energimåleren i min bolig. Men, jeg ved det ikke, for det skulle jeg med den forrige måler. Dog er jeg ej bevidst, omkring om den nytilkomne er avanceret i en sådan grad, at energiselskabet Klong er i stand til at gennemføre en aflæsning af varme- og energiforbruget fra et centralt sted. Fundamentalt med en aflæsning for at holde styr på det, er det under alle omstændigheder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.