Mange ska muligvis have et høreapparat…

I dag på bloggen ønsker jeg at forklare om den kroniske lidelse, som jeg har været underlagt i adskillige år!! Jeg har fået familielægens troværdige ord på, at jeg stille og roligt har udviklet tinnitus. Jeg har i syv år døjet med en susen for ørerne… Med tiden ændrede denne susen sig til at være en en kronisk hyletone i stedet for…! & der blev jeg egentlig vildt bange! Af den grund, at jeg havde fået fortalt nogen skrækkelige anekdoter om, hvor temmelig meget personer med tinnitus kæmper med smerter. Jeg havde læst, at syge mennesker m. tinnitus til at begynde med bliver næsten skøre i hovedet… Og jeg ka’ virkelig forstår den beskrivelse af situationen i starten af ens tid med tinnitus!! Til at starte med var jeg også tæt på at blive sindssyg! Men alligevel må jeg dog gøre klart, at det hen ad vejen blev ovenud meget bedre… Nu ka’ jeg ha’ et overvejende normalt liv til trods for min mærkværdige tinnitus…! Jeg kunne forstille mig, at det simpelthen ka forklares med, at, man vænner sig til at abstrahere fra sin tinnitus… Det betyder jo ikke, at jeg ik’ bemærker min tinnitus, for det er bestemt ik’ tilfældet!

Min datter har forklaret mig, at utallige personer med tinnitus er blevet glade for et høreapparat. Naturligvis blev det fuldstændig pointeret, at det overhovedet ikke er samtlige personer der lider af tinnitus, der oplever nogen forandring ved at få et høreapparat…! Men i mange tilfælde kan et høreapparat forbedrer de gener, som tinnitus forårsager… Jeg har af den årsag afgjort med mig selv at afprøve et høreapparat på egen krop!! Jeg har af den grund været i kontakt med en butik, som har kendskab til alt, hvad der er værd at vide om høreapparater , https://no.hearing.siemens.com/products/, , udviklet til patienter m tinnitus… Jeg er kolossalt spændt på at prøve, om et høreapparat virkelig kan afhjælpe mine gener… Jeg har for nogle år siden besøgt ”alternative” behandlere for at få vished om, om de kunne hjælpe mig, men uheldigvis uden nævneværdige forbedringer… Så jeg beder til gud om, at et høreapparat kan afhjælpe mine gener! For hvor ville det dog være godt, såfremt noget så forholdsvist simpelt som høreapparater ville kunne gøre mit liv bedre!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.