Mange HR-ansatte kunne med fortjeneste bruge penge på salgstræning til deres medarbejdere.

I femten år har jeg ejet og drevet fem fem-stjernede hoteller i Sydsverige!! Det går når alt kommer til alt helt ekstremt godt! I de sidste ni år, er vores omsætning firedoblet… Så det er jo bar’ herligt!! Men jeg har trods det bestemt at gøre endnu mere… Jeg har i sinde at sende mine medarbejdere på et prof. kursus i salgstræning [www.consilium-dk.dk/kurser/aabne-kurser/salgstraening.html], samt et receptionist kursus [www.consilium-dk.dk/kurser/aabne-kurser/receptionist-kursus.html]! Kursusset i salgstræning er naturligvis til mine Sales Managere, som snakker med fremtidige gæster over nettet og telefonen, og som skal være fortrinlige til hele tiden at have såkaldt mer-salg for øje!! Hvorimod det just omtalte receptionist kursus begribeligvis ska’ tilbydes mine allerede underskønne receptionister! Jeg er ik i tvivl om, at det er en virkelig smart idé at bruge nogle moneter på både det omtalte kursus i salgstræning, samt det nævnte receptionist kursus… Det kan vende tilbage igen som en super kløgtig investering, af den årsag, at min forretning dermed får flere begejstrede kunder… Og tilfredse gæster er lig med, at de kommer igen, & lægger flere skejsere i min virksomhed. Og skejsere er jo i grunden, hvad det hele handler om!

På mit første rigtige job brugte vi også meget forskellige kursuser i salgstræning… Så jeg ved m sikkerhed, hvor kæmpestor en forskel sådan en slags kursus ka gøre – i hvert fald, såfremt det er en fortrinlig lærer!! Det er derfor, jeg ønsker at høre jer, rare læsere, om I har viden om en dansk virksomhed, der offererer super erfaren undervisning i salgstræning…? Det er en deal breaker, at dissse kurser ligger i Århus, for her ligger min forretnings centrale kontor!!! Derudover ska’ jeg jo ligeledes ha fat i en virksomhed, som tilbyder et målrettet receptionist kursus!! Jeg har i den grad brug for HJÆLP, for på det store internet findes der ekstremt mange valg-muligheder!! Men jeg føler, at det er enormt vanskeligt at gennemskue, hvilke af de her firmaer, der faktisk er dygtige til deres arbejde… Og jeg ønsker selvfølgelig udelukkende at spendere penge på de her kurser, hvis mine ansatte i grunden lærer noget af dem!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.