Majoriteten vil gerne gå på en god efterskole 8 klasse…

Vores lille fyr har haft mange problemer i hans skoleklasse..! Der har i længere tid været en negativ dynamik. Og ulykkeligvis oplevet mobning! Det har bare været det værste! Jeg har været på grådens rand, & det har han uden tvivl ligeledes været… Vi har nu til formiddags langt om længe opdaget alle tiders løsning på vores irriterende problem… Vi har bestemt os for, at han tager afsted på efterskole i 8 klasse! Det er snart, så han skal ikke være deprimeret i særlig lang tid endnu. Vi er alle ret så begejstrede for vores beslutning! Faktisk var det ham selv, der fandt på efterskole 8. klasse… & os forældre støttede komplet op om hans smukke forslag, dengang da han indviede os i det, for snart ni måneder siden… Jeg har virkelig kun hørt gode ting om at rejse på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik’ spor bekymret! Jeg er helt overbevist om, at det kommer til at være en super oplevelse for ham…

Vi har helt ærligt dét dumme luksusproblem, at vi ik’ kan beslutte, hvilken af Danmarks efterskoler, vi skal bestemme os for. Der er adskillige efterskoler, & jeg har ihærdigt forsøgt at danne mig det gyldne overblik, men jeg føler, at det er hårdt. Så jeg håber, at i derude har lysten til at hjælpe mig med at vælge en god efterskole 8. klasse. Jeg ved alene, at det ik er alle typer skoler, der kan offerere undervisning til 8. Klasse, så husk på, at det jo altså ska’ være en efterskole 8. klasse. Som det vigtigste beder vi til gud om at kunne finde frem til en efterskole 8 klasse, som offererer guitarundervisning! Det elsker han overalt på jorden, & det har hjulpet ham fantastisk meget, de gange han har været såret! Af den grund er det et krav, at han kan fortsætte med at dygtiggøre sig…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.